Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Simpozij o izboljšanju kakovosti in učinkovitosti izobraževanja in učenja

oktober 18, 2022 @ 8:00 dop - 11:30 dop
V sklopu projekta Oblikovanje za povečano kompetentnost skozi aktivno participacijo v visokem šolstvu (DECAP-HE) na Alma Mater Europaea – ECM bomo v torek, 18. oktobra 2022, ob 10. uri izvedli simpozij na temo aktivne participacije vseh deležnikov v visokem šolstvu in izobraževanje za opazovanje dobrih praks poučevanja. Projekt sofinancira Norveški finančni mehanizem Norway Grants, katerega glavna ideja je zelena, konkurenčna in vključujoča Evropa.
Dogodku se lahko pridružite v živo na Alma Mater Europea – ECM (Slovenska ulica 27, Maribor) v predavalnici 3A ali na povezavi: https://bit.ly/3EDkHg5.
Povezovanje projektnih dejavnosti na Alma Mater Europaea – ECM skozi prepletanje in sodelovanje ter najnovejše ugotovitve zaključenih in tudi tekočih projektov gradi na dvigovanju kompetentnosti, globalnih kompetencah za 21. stoletje ter aktivnem državljanstvu študentov.
Izkušnje, ki se nanašajo na spodbujanje inovacij in dobrih praks v visokošolskem izobraževanju, ki povezuje področja umetnosti, znanosti, tehnologije in humanistike ter spodbuja izmenjavo znanja in usposabljanja bo z udeleženci delil prof. dr. Matej Mertik. Več o vsebini predavanja je dostopno tukaj: https://hybrid.i3s.up.pt/
Sodelujoči partnerji v projektu so: Gospodarska zbornica Slovenije, Pedagoški inštitut, Študentska organizacija Slovenije in Kristiania University College iz Norveške.
oktober 18, 2022 @ 8:00 dop - 11:30 dop
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Maribor, Slovenija

Organizator

AMEU